Esenta naturala de portocale

Postat de JustLoveCookin in Fructe pe 31 Ian 2011 | 8547 vizualizari

Comentarii (11)

31.01.2011, 18:30

imi place mult ce faci tu...eu de obicei dau coaja pe razatoare si o pastrez in borcanel,presarata cu zahar..dar e buna si tactica ta

31.01.2011, 19:26

si eu exact ca rocsi doar ca pun si coaja de lamaie

01.02.2011, 10:55

foarte buna si de urmat si varianta asta

Ina

Ina
01.02.2011, 11:57

metoda buna de urmat

01.02.2011, 12:31

f poetic textul...super scris
si eu la fel ca fetele pastram coaja, rasa si pus acu zahar, dar parca as incerca asa uscata...macar de curiozitate...

03.02.2011, 14:41

E mult mai estetica si imi dupa parerea mea isi pastreaza mai bine aroma in felul asta. Imi place ideea si rezultatul...Am zis ca impartasesc, cuiva poate ii va placea. Pupici !

08.02.2011, 22:16

Felicitari...o idee grozava!!!

12.02.2011, 20:29

eu de obicei rad lamai si portocale, si amestec cojile si le pun in borcan la congelator se pastreaza foarte bine

12.02.2011, 20:37

super ideea si eu le rad si le pun cu zahar in borcan...dar asta dupa ce frec cu det de vase portocalele si lamaile de le vine rau...da cum ii aia...portocale bio.?? am intrebat da pe la noi nu a auzit nimeni de asa ceva

12.02.2011, 20:48

pai cele bio sunt cele la care nu se folosesc nici un fel de ingasalant , pesticid sau altceva asemanator, sefii mei au in fanta portocali si lamai in gradina pe care nu ii stropesc c nimik sunt delicioase, super idee

LUK

LUK
16.02.2011, 17:02

si eu obisnuiesc sa rad coaja de la lamaie si portocala apoi sa o pun in pahar si deasupra presar zahar si o tin in frigider..

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]