Coaja de ou - Cafea

Postat de Sidy in Cu de toate pe 23 Sep 2015, 07:34

Articol pe placul a 9 bucatarasi
comenteaza
Coaja de ou - Cafea

Probabil cei mai multi dintre noi facem acelasi lucru cu cojile de ou dupa ce le golim de continut: le aruncam la gunoi. 

 

Stiati insa ca le puteti folosi dimineata, intr-un mod la care nu v-ati gandit pana acum? 

Sigur aveti acasa o rasnita, puneti cojile in ea si pisati-le pana cand obtineti o pulbere fina.

 

Ulterior puteti adauga o lingurita din acest praf in filtrul de cafea, sau chiar in ibric. Veti observa ca gustul acesteia va fi mai dulce si mai aromat.

In plus, coaja de ou este foarte bogata in calciu si are minerale esentiale care mentin sanatatea dintilor. 

Comentarii (2)

23.09.2015, 13:01

interesant

26.09.2015, 20:39

Ceva nou, nu stiam

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]