Marar

Postat de Bucataras in Condimente pe 11 Iul 2009, 12:00

Articol pe placul a 0 bucatarasi
comenteaza
Marar

Mararul, fie proaspat tocat, fie uscat, da o aroma proaspata sfeclei, morcovilor, castravetilor, legumelor murate, cartofilor si fructelor de mare. Semintele si planta uscata se folosesc la muraturi.

Comentarii (1)

13.02.2011, 16:06

imi place foarte mult mararul

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]