
publicat la 23.09.2011
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Ficat de porc inabusit cu legume
Se pune cu o seara inainte ficatul taiat bucati mari in lapte la frigider, pana a doua zi, pentru fragezire. Se taie ceapa julienne, usturoiul feliute subtiri si se pun in tigaie la calit, cu uleiul de masline. Cand este rumenie ceapa, se adauga sare si pier dupa gust, se adauga si ficatul...
Omleta tărănească cu ciuperci si sunculita
Se taie felii ciupercile , se pun intr-un wok , se pune foarte putin ulei de masline , se sareaza putin si se calesc. Dupa ce isi lasa apa, se scurge apa de pe ele , se pune ulei de masline si se calesc foarte bine. In momentul in care sunt deja bine facute, se adauga ceapa si usturoiul taiat...