andreigiuk

1

Bucataras
incepator

Zarnesti

Bucataras din 30.04.2013

RETETE5
PRIETENI12
Retete

Placinta cu branza de vaca

In Prajituri la 26 Sep 2013

Se prepara un aluat moale din faina,sare,drojdia pusa in laptele caldut,1 ou si zahar. Separat se amesteca cele 3 oua cu zaharul vanilat si zaharul pana se albeste,dupa care se amestecacu branza de vaci,cu stafidele inmuiate in rom si stafidele. Aluatul se imparte in doua si se intinde.Se...

Uscatele

In Dulciuri la 7 Iun 2013

Se pun toate ingredientele si se amesteca pana se obtine un aluat consistent. Se presara cu faina deasupra si se lasa la odihnit o jumatate de ora, dupa care se imparte in 2 sau 4 parti egale si se intinde foarte bine. Se taie cu cutitul marimea dorita si se prajesc intr-o cratita cu ulei bine...

Prajitura Secuiasca

In Prajituri la 25 Mai 2013

Pregatiti asa: Frecati untul topit la temperatura camerei cu faina pana cand acesta se sfarama, puneti zaharul, adaugati un ou intreg, dupa care amestecati pana va iesi un aluat pe care il veti intinde in tava unsa cu ulei in asa fel incat sa ajunga aluatul la un deget pe marginea tavii. Ungeti...

Pizza cu mozzarela

In Pizza la 18 Mai 2013

Blatul l-am pregatit asa: Intr-un vas am pus apa calduta si am pus drojdia sa se dizolve,dupa cateva minute am pus uleiul,sarea,zaharul si faina aruncata in ploaie. Amestecam toate ingredientele pana ce devine un aluat greu de amestecat. Acoperim cu un servet si lasam la dospit. Dupa ce s-a...

Tiramisu reţetă originală

In Prajituri la 30 Apr 2013

Tiramisu reţetă originală Se separa ouale in vase adanci si separate. Galbenusurile se freaca cu zaharul, apoi se bat albusurile in celalalt vas cu mixerul, punandu-se plicurile de frisca si se amesteca foarte bine albusurile cu frisca pana ce aceasta scade. In galbenusuri se adauga...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 26.09.2013

Placinta cu branza de vaca

publicat la 07.06.2013

Uscatele

publicat la 25.05.2013

Prajitura Secuiasca

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]