publicat la 11.02.2013
publicat la 11.02.2013
publicat la 11.02.2013
Rutina omoară distracţia. Dacă azi ai stat o oră pe bucătăraş.ro, mâine trebuie să stai două ore. De săptămâna viitoare te poţi muta definitiv aici!
Bucataras.ro
[email protected]
Macrou in folie
Se spală bine peştele (macroul), se curăţă de tot ce are înăuntru, şi i se taie coada şi capul. Macroul se spală apoi sub jet de apă rece. Se freacă cu puţină sare, delikat, se stropeşte cu ulei de măsline şi rozmarin. Se lasă la frigider preţ de o jumătate de...
Tartă cu ton şi roşii
Aşadar din ingredientele pentru aluat faceţi o bilă pe care o daţi la rece pentru o oră, după care o întindeţi bine cu sucitorul şi o puneţi in tava specială, tapetată cu unt şi făină. Predaţi-o cuptorului încins bine, nu înainte de a o înţepa bine cu...