Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Cluj
Bucataras din 11.08.2016
Se taie carnea felii si se bate bine, dupa care se condimenteaza si se da prin faina, se bat ouale cu putin piper, sare si vegeta. Se da carnea prin faina dupa care prin ou si in final prin fulgii de porumb care se faramiteaza foarte bine
publicat la 23.08.2016
publicat la 22.08.2016
”Cand o sa mai slabesti si tu?”
Voturi:22
Voturi:24
Voturi:20
Perie de pantofi
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 10 forme pentru briose
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Rocsi 9
la 19:27
de Bucataras 8
la 10:01
ieri la 08:45
pe 16.06 la 09:24
pe 13.06 la 18:21
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
Rocsi
MotanLaOale
vasimur
Claudia19 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
NuStiuCum 1
RODIMUR 8
1117 puncte
Rocsi 9
528 puncte
vasimur 4
183 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
abstract01 1
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Snitele de porc cu fulgi de porumb
Se taie carnea felii si se bate bine, dupa care se condimenteaza si se da prin faina, se bat ouale cu putin piper, sare si vegeta. Se da carnea prin faina dupa care prin ou si in final prin fulgii de porumb care se faramiteaza foarte bine