publicat la 23.02.2024
publicat la 21.02.2024
publicat la 14.02.2024
Rutina omoară distracţia. Dacă azi ai stat o oră pe bucătăraş.ro, mâine trebuie să stai două ore. De săptămâna viitoare te poţi muta definitiv aici!
Bucataras.ro
[email protected]
Turte cu gem
Se pune faina de grau intr-un vas. Se incalzeste apa, asa cam ca apa de vara. Se pun intr-un castron drojdia, sarea si 100 ml apa, se omogenizeaza si se toarna peste faina si se incepe framantarea; se adauga apa calduta, putin cate putin, mai spre final...
Pizza cu piept de pui
Se pune faina in vas, se adauga laptele dulce caldut ca apa de vara, putina sare si drojdia topita in lapte, un ou, margarina si se face un aluat suficient de tare; spre final, se adauga cateva linguri de ulei si se continua framantarea pana ce aluatul se dezlipeste usor de pe maini....
Pizza cu piept de curcan
Se curata ceapa, se toaca si se prajeste in putin ulei; cand ceapa este rumena, se adauga pieptul de curcan tocat cuburi si se prajeste pana se rumeneste frumos. Se pune in tava hartie de copt, feliile de paine trecute prin suc de rosii, se adauga pieptul de curcan prajit, ardeii tocati...