Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.01.2013
Se bat ouale cu telul, impreuna cu 150 gr de zahar si apa de trandafiri, apoi diluam in compozitie cu laptele (putin incalzit), iar la sfarsit punem si faina. Intr-o cratita, punem la topit o cana de zahar, pe ochiul mic al aragazului, cu focul...
mai multe
publicat la 24.06.2013
Voturi:56
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Perie de pantofi
Coaster extensibil Cook Concept
Taietor de pizza
Placa de tocat fata-verso
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 16:29
ieri la 11:26
pe 23.10 la 10:34
pe 22.10 la 11:19
pe 21.10 la 11:11
de vasimur 4
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
Caty
MotanLaOale 8
Ureaza-i "La Multi Ani!"
crezygeo 1
Rocsi 9
1219 puncte
1170 puncte
Andra_Constantinescu 6
1015 puncte
mirela0911 8
1006 puncte
simona72 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Crema de zahar ars
Se bat ouale cu telul, impreuna cu 150 gr de zahar si apa de trandafiri, apoi diluam in compozitie cu laptele (putin incalzit), iar la sfarsit punem si faina. Intr-o cratita, punem la topit o cana de zahar, pe ochiul mic al aragazului, cu focul...