Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Timisoara
Bucataras din 13.02.2013
In fiecare pahar vom pune cuburile de gheata peste care turnam romul, sucul de lamaie, siropul de menta si completam cu sampanie. Decoram cu frunzulite de menta.
Toate ingredientele se pun in blender si se amesteca foarte bine. Turnam compozitia in pahare si decoram cu frisca, frunze de menta si zmeura.
publicat la 18.01.2020
Nu te stradui sa-ti arati intelepciunea!Daca ai intelepciune,ea se va exprima singura,fara sa depui nici un efort....
In cont 73
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Lumanare parfumata
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Ciocan pentru carne
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
ieri la 18:11
pe 18.04 la 22:32
pe 18.04 la 22:01
de Bucataras 6
pe 17.04 la 16:22
pe 17.04 la 15:50
4 comentarii
3 comentarii
de RODIMUR 8
4 voturi
3 voturi
vasimur
Bucataras
lia maria 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
robert_b 1
flory 1
Anjelka 1
mihaelar63 9
1104 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
Rocsi 9
250 puncte
UrsanMihaela 1
107 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cocktail Vis de primavara
In fiecare pahar vom pune cuburile de gheata peste care turnam romul, sucul de lamaie, siropul de menta si completam cu sampanie. Decoram cu frunzulite de menta.
Deliciu de ciocolata
Toate ingredientele se pun in blender si se amesteca foarte bine. Turnam compozitia in pahare si decoram cu frisca, frunze de menta si zmeura.