Teo

1

Bucataras
incepator

Tiganesti

Bucataras din 31.10.2009

RETETE58
PRIETENI52
Retete / Conserve

"Flori" murate

In Muraturi la 6 Noi 2011

Am asezat "floricelele" frumos in borcan, alternand pe cele rosii cu cele verzi, ceapa taiata solzisori, boabele de piper, sarea si zaharul. Am pus otetul la fiert cu o foaie de dafin si l-am turnat caldut peste ardei. Nu am pus nici o picatura de apa pentru ca sunt ffff iuti!!!

Gogosari murati

In Muraturi la 31 Oct 2010

Se pune saramura la foc cu toate ingredientele si dupa primele clocote se aseaza pe foc 1/4 din cantitatea de gogosar. Se scufunda de 2-3 ori cu paleta, se scoate gogosarul taiat si se scoate intr-o cratita. Continuam cu inca 1/4 din cantitate, facand aceeasi operatie pana cand terminam...

Salata de iarna

In Conserve la 31 Oct 2010

Se taie gogonelele feliute subtiri, se presara sarea si se lasa 2 ore. Intre timp tocam celelalte legume, doar conopida se rupe in buchetele mai mici. Se amesteca apoi cu gogonelele, se taie si frunzele de telina si se lasa asa pana cand preparam saramura. Se pune la fiert otetul, dupa ce s-a...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 02.03.2015

Ruga pentru mama

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Azi s-ar putea să ai poftă de muncă. Aşază-te şi aşteaptă să-ţi treacă.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

Plăcintă cu cartofi și pui - Irezistibil de gustoasă și sățioasă

pe 28.03 la 10:56

Omletă la cuptor cu bacon și ciuperci - Mic dejun gustos și sățios

pe 28.03 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]