
publicat la 27.08.2013
publicat la 25.08.2013
publicat la 05.10.2012
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Pui la cuptor asezonat cu pilaf
Executia a fost simpla... Prima data am facut sosul cu care am uns puiul : uleiul, rozmarinul, patrunjelul, delikatul, cimbrul si boiaua le-am amestecat intr-un bol mic. Apoi am spalat puiul, am taiat pielea care era in exces, am taiat morcovul felii lungi, am luat o tava, am pus hartie de...
Pulpe de pui cu garnitura
Pregatim inainte de toate pulpele. Le ungem cu ulei, adaugam peste ele vegeta/delikat, piperul cu usturoiul macinat si le lasam 15-20min. Aprindem cuptorul si il lasam cu flacara mare. Curatam cartofii si ii feliem , dupa care ii taiem paie groase. Ii asezam intr-o tava care in prealabil...
Clatite cu pui si ciuperci
Incepem prin a face clatitele : * Luam un castron de plastic, adaugam laptele, uleiul, ouale, faina, sarea si ii dam bice :) . Amestecam bine pana se omogenizeaza. * Ungem tigaia cu putin ulei/unt si adaugam cantitatea necesara petru clatite. Am folosit doar 6 clatite pentru reteta...