
publicat la 07.11.2011
publicat la 06.11.2011
publicat la 06.11.2011
Cea mai bună zi pentru tine o să fie într-o joi,când, la ora 20.12, afli că ai câştigat la 5 din 40 cu numerele 20, 12, 32, 8 şi încă unul, ce ti se va arăta în spuma de la cafeaua de dimineaţă în fix ziua ta de naştere.
Bucataras.ro
[email protected]
Gomboti altfel
Se pun la fiert cele 6 cani de apa cu un praf de sare, pliculetele de zahar vanilat si 4 sau 5 linguri de zahar. Cand fierbe apa se adauga faina, malaiul si grisul si se face o mamaliguta care se lasa la racit. Cand e aproape rece se formeaza cu palmele ude gomboti care se umplu cu gem de prune...
Bulgarasi
Se rup biscuitii sau se zdrobesc cat mai bine apoi se amesteca cu : apa se fierbe,se adauga zaharul si cacaoa,esenta de rom,nucile macinate. Din pasta obtinuta se fac bolgarasi care se pot da prin nuca de cocos (arata foarte bine dar mie nu-mi place nuca de cocos).
Melcisori
Se amesteca toate ingredientele,cu exceptia untului,se framanta aluatul pana se ia de pe vas,se lasa 10-15 min la frigider apoi se intinde foaia care se unge cu cele 3 linguri de unt lasat din timp la temperetura camerei. Dupa ce foaia a fost unsa se rasuceste ca la rulada si se taie...
PRAJITURA DELICIOASA CU MERE
Aluat: Din ingredientele de mai sus se face un aluat potrivit care se imparte in doua parti. Se intinde prima foaie in tava ( tava mea are 28 de cm latime si 40 cm lungime) unsa cu ulei si tapetata cu faina. Peste aceasta foaie se pune compozitia de mere. Compozitia: Toate acestea se amesteca...