Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.04.2015
Tocam marunt albusul , somonul, castravetii si caperele. Le amestecam pe toate intr-un bol. Turnam si zeama de lamaie, adaugam praful de sare. Amestecam si servim.
publicat la 13.05.2015
publicat la 06.05.2015
Esti imprevizibil ca de obicei. Si azi vei starni admiratie si ingrijorare.
In cont 19
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:47
ieri la 10:53
de Caty 3
pe 29.10 la 20:42
pe 29.10 la 13:55
pe 29.10 la 13:15
de Rocsi 9
8 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
Caty
roxanabucataras 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
liana10 1
Rocsi 9
1360 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Sidy 1
103 puncte
Andra_Constantinescu 6
84 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tartar cu somon afumat
Tocam marunt albusul , somonul, castravetii si caperele. Le amestecam pe toate intr-un bol. Turnam si zeama de lamaie, adaugam praful de sare. Amestecam si servim.