Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.05.2014
Faina se cerne intr-un vas incapator, iar in mijlocul ei se face o adancitura unde se dizolva drojdia in putina apa calduta si o lingurita de zahar. Se lasa maiaua sa fermenteze, aproximativ un sfert de ora. In acest timp se poate prepara...
mai multe
publicat la 17.05.2014
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 2 recipiente pentru cereale
Perna ergonomica Karll
Unghiera BISALUO
Taietor de pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 07:30
ieri la 08:23
de oanapl 8
pe 14.09 la 17:37
pe 12.09 la 16:13
pe 12.09 la 15:29
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
oanapl
Bucataras
RODIMUR
Rocsi
Sabina 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Beea 1
Rocsi 9
1210 puncte
oanapl 8
1067 puncte
vasimur 4
213 puncte
RODIMUR 8
154 puncte
mihaelar63 9
117 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Placinte cu urda ca la mine-acasa !
Faina se cerne intr-un vas incapator, iar in mijlocul ei se face o adancitura unde se dizolva drojdia in putina apa calduta si o lingurita de zahar. Se lasa maiaua sa fermenteze, aproximativ un sfert de ora. In acest timp se poate prepara...