Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 30.11.2011
Pieptul de pui se fierbe cu delikat, foi de dafin si putina sare, iar cand s-a fiert se taie in bucatele mici (iar apa in care a fiert se opreste pentru sos.). Pastele se fierb conform timpului de pe pachet aprox 7 minute. Cascavalul se da prin...
mai multe
publicat la 30.11.2011
Ti-ar placea sa profiti cat mai mult timp de atmosfera calda si linistita care se instaleaza astazi
Unghiera BISALUO
Set de 2 incaltatoare
Cantar digital pentru bucatarie
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 17:53
la 09:40
ieri la 10:18
pe 02.09 la 08:16
de Rocsi 9
pe 01.09 la 20:21
8 comentarii
de vasimur 4
6 comentarii
5 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
RODIMUR
Cocktail_of_Senses 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
adnas54 1
soryna1981 1
Betty96 1
Lizicat 1
RODIMUR 8
2216 puncte
vasimur 4
1236 puncte
Rocsi 9
1201 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
Caty 3
111 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Paste cu piept de pui si ciuperci ("NUI libanez")
Pieptul de pui se fierbe cu delikat, foi de dafin si putina sare, iar cand s-a fiert se taie in bucatele mici (iar apa in care a fiert se opreste pentru sos.). Pastele se fierb conform timpului de pe pachet aprox 7 minute. Cascavalul se da prin...