
publicat la 21.11.2014
publicat la 21.11.2014
publicat la 21.11.2014
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Ochiuri in paine
Scoatem miezul din feliile de paine si le punem intr-o tigaie pe care am uns-o cu putin ulei, apoi in mijlocul fiecarei punem cate un ou si un praf de sare. Cat timp se prajesc ouale pregatim legumele, le spalam si le taiem asa cum ne place. Dupa ce ouale sunt gata, asezam farfuriile...
Cartofi copti
Spalam cartofii, lasandu-i in coaja. Intr-o oala ii punem la fiert, cat sa dea doua trei clocote. Ungem cartofii cu amestecul de unt cu usturoi, sare si piper. Apoi pregatim drycookerul, presarand sare pe fundul acesteia. Asezam cartofii si ii lasam la copt, verificandu-i. Cand...