
publicat la 11.05.2014
publicat la 09.05.2014
publicat la 05.05.2014
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Plachie de novac
Curatam,spalam si taiem julienne ceapa si ardeii.Punem ceapa la calit la foc domol pana se inmoaie bine.Curatam si uscam cu un prosop absorbant de bucatarie pestele.Saram si piperam rondelele de peste,apoi le tavalim prin faina.Incingem uleiul si prajim pestele pe ambele parti pana se rumenesc...
File de pangasius cu mamaliguta.
Se spala pestele si se sterge cu prosop de hartie absorbant. Se pune faina si pesmetul pe o farfurie.Ouale se bat bine cu un praf de sare. Se portioneaza pestele in marimea pe care o dorim. Se pune uleiul la incins.Pestele se da prin faina,ou si apoi prin pesmet.Se pune la prajit...