Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.04.2013
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...
mai multe
publicat la 28.04.2013
Set de 10 forme pentru briose
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 2 borcane de depozitare
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Termometru cu ecran LCD
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Gherca Daniela 5
la 20:14
de Bucataras 8
la 09:51
ieri la 10:37
pe 25.06 la 09:13
pe 24.06 la 07:17
5 comentarii
de Constelatialeu 9
3 comentarii
2 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
laylalala 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Patricia Iordache 1
Petrutac 1
maerean_alina_maria 1
mugu43 1
burlacuelena 1
Rocsi 9
2439 puncte
vasimur 4
158 puncte
RODIMUR 8
134 puncte
MotanLaOale 8
70 puncte
oanapl 8
7 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciambelline al vino ( Covrigei cu vin )
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...