Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.04.2013
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...
mai multe
publicat la 28.04.2013
Ciocan pentru carne
Unghiera BISALUO
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 2 incaltatoare
Set de 2 borcane de depozitare
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 11:02
ieri la 07:19
de RODIMUR 8
pe 03.11 la 23:30
pe 03.11 la 21:44
pe 03.11 la 10:41
4 comentarii
de Constelatialeu 9
de Caty 3
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
laura 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Caty 3
2247 puncte
Andra_Constantinescu 6
1145 puncte
Bucataras Anca 1
500 puncte
Rocsi 9
452 puncte
Sidy 1
106 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciambelline al vino ( Covrigei cu vin )
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...