Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.04.2013
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...
mai multe
publicat la 28.04.2013
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:25
de oanapl 8
ieri la 14:02
pe 09.05 la 09:58
pe 09.05 la 09:43
pe 09.05 la 09:26
6 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
vasimur
Rocsi
Isabel 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Renataedina 1
andre3a 1
Rocsi 9
1543 puncte
vasimur 4
1192 puncte
Andra_Constantinescu 6
1000 puncte
RODIMUR 8
221 puncte
Sidy 4
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciambelline al vino ( Covrigei cu vin )
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...