publicat la 30.08.2014
publicat la 17.05.2014
publicat la 24.04.2014
Ceva cu nişte bani, o vizită neaşteptată şi o bucurie mai spre seară. Scuze, astăzi ni s-a îmbolnăvit specialistul in horoscop. Chiar n-ai recunoscut din prima stilul lui Nety?
Bucataras.ro
[email protected]
Pizza
Aluatul: Facem intai maiaua, adica intr-un bol mare (de 3l) punem drojdia sfaramata cu 50 ml apa si 3 linguri faina, amestecam bine si lasam sa isi dubleze volumul. Apoi adaugam restul de apa si 2 linguri de ulei si faina amestecand pana devine un aluat elastic nu foarte tare. Ungem cu cealalta...
Pizza cu de toate
Blatul (coca): se face maiaua intr-un bol, se amesteca drojdia faramitata, sarea, jumatate de apa si 3 lg faina si se lasa pana isi dubleaza volumul. Apoi se adauga restul de apa, 3 lg ulei si faina cate putin, pana se face un aluat elastic. Se unge coca formata cu cealalta lg de ulei si se lasa...