Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 22.04.2021
Se spala carnea de miel. Intr-un vas incapator sa adauga cele 4 lg sare, 1 lamaie stoarsa si condimentele: cimbru, fenicul, ghimbir, busuioc, marar, cuisoare, fenicul si 1 sau 2 litri apa si amestecam marinada. Adaugam carnea de miel...
mai multe
publicat la 02.05.2021
Set de 2 borcane de depozitare
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Veioza OSVINO, LED
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:08
de RODIMUR 8
ieri la 16:30
ieri la 11:07
pe 07.03 la 15:19
pe 07.03 la 14:38
de vasimur 4
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Rocsi
vasimur
RODIMUR
Angelina_Elena 2
Ureaza-i "La Multi Ani!"
sabiradu 1
Diana11 1
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
602 puncte
mihaelar63 9
600 puncte
RODIMUR 8
555 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Friptura de miel cu rucola
Se spala carnea de miel. Intr-un vas incapator sa adauga cele 4 lg sare, 1 lamaie stoarsa si condimentele: cimbru, fenicul, ghimbir, busuioc, marar, cuisoare, fenicul si 1 sau 2 litri apa si amestecam marinada. Adaugam carnea de miel...