I0ana

1

Bucataras
incepator

Roman

Bucataras din 13.04.2014

RETETE4
PRIETENI8
Retete / Dulciuri

Prajitura in 2 culori cu crema foarte fina

In Prajituri la 13 Apr 2014

-se bat 6 albusuri de ou, o cana de zahar, o cana de lapte, jumatate cana de ulei, 3 linguri cacao, 1 praf de copt si o cana de faina -aceste ingrediente se adauga treptat si se bat bine -se adauga intr-o tava tapetata cu foaie de copt -se lasa la cuptorul deja incins aprox 30-40 minute...

Chec

In Prajituri la 13 Apr 2014

-separam albusurile de galbenusuri -albusurile se mixeaza pana devin o spuma tare, apoi adaugam pe rand zaharul pudra mixand in continuare -amestecand cu o lingurita de jos in sus adaugam pe rand galbenusurile,uleiul, laptele, praful de copt, faina -impartim aluatul in 2 -in jumatate...

Prajitura Deliciu

In Prajituri la 13 Apr 2014

Pentru blat: -se incinge cuptorul si se trece la pregatirea compozitiei -albusurile se bat cu zaharul -se adauga galbenusurile pe rand, uleiul si faina amestecata cu cacao si praf de copt -se pune compozitia in tava tapetata cu hartie de copt/ ulei+faina -se lasa la cuptor pentru...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 13.04.2014

Chec

publicat la 13.04.2014

Prajitura Deliciu

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Eşti o stâncă. Eşti de neclintit. Mâna ta dreaptă e un paloş imbatabil Mâna ta stîngă e un sceptru de aur bătut cu diamante. Creierul tău este... (Aici te lăsăm pe tine să completezi, noi ne-am gândit că e prea de tot...)

 
 
 
Retete preferate
Cordon Bleu

Voturi:45

Salata cu ton

Voturi:32

Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]