Sosul: Dăm la blender (viteză mică) roșiile. Punem într-o cratiță pe foc puțin ulei de măsline și un cățel de usturoi.
Cand începe sa se rumenească, îl scoatem și îl aruncăm, iar în uleiul automatizat punem roșiile și puțină apă. Condimentăm...
Pregatim aluatul amestecand foarte bine ingredientele. Intindem o foaie cat putem noi de subtire cu sucitorul. Cu ajutorul unui capac mare din plastic am decupat cercuri in care am pus cate putina umplutura.
Pentru umplutura se fierbe spanacul in apa cu sare si se amesteca toate ingredientele....
Intr-o oala se pune apa la fiert.Cand incepe sa clocoteasca se pune o mana de sare,se mai lasa putin,dupa care se pun pastele si se lasa sa fiarba,amestecand din cand in cand.
Intre timp se spala bine legumele.Ceapa se taie solzisori, rosiile cubulete sau feliute,iar dovlecelul rondele.Intr-o...
Incepem cu sosul bechamel: Se topeste untul, se adauga faina si se amesteca in continuu cu un tel. Separat, punem laptele la fiert, dupa care il adaugam putin cate putin in compozitia de unt si faina. La final punem sare si piper dupa gust.
Se fierb pastele in apa cu sare, se scurg de zeama si...
Se pune laptele la fiert impreuna cu untul. Se adauga sare, iar apoi grisul in ploaie, amestecand cu un tel. Se adauga prosciutto taiat cubulete, parmezanul si se lasa pe foc pana se dezlipeste de pe oala. Se tapeteaza tava de la aragaz cu hartie de copt, peste care se asaza compozitia. Cu o...
Gnocchi cu sos de rosii
Sosul: Dăm la blender (viteză mică) roșiile. Punem într-o cratiță pe foc puțin ulei de măsline și un cățel de usturoi. Cand începe sa se rumenească, îl scoatem și îl aruncăm, iar în uleiul automatizat punem roșiile și puțină apă. Condimentăm...
Ravioli cu spanac si Ceva Fin de la Delaco
Pregatim aluatul amestecand foarte bine ingredientele. Intindem o foaie cat putem noi de subtire cu sucitorul. Cu ajutorul unui capac mare din plastic am decupat cercuri in care am pus cate putina umplutura. Pentru umplutura se fierbe spanacul in apa cu sare si se amesteca toate ingredientele....
Paste cu ton si legume
Intr-o oala se pune apa la fiert.Cand incepe sa clocoteasca se pune o mana de sare,se mai lasa putin,dupa care se pun pastele si se lasa sa fiarba,amestecand din cand in cand. Intre timp se spala bine legumele.Ceapa se taie solzisori, rosiile cubulete sau feliute,iar dovlecelul rondele.Intr-o...
Timballo bianco
Incepem cu sosul bechamel: Se topeste untul, se adauga faina si se amesteca in continuu cu un tel. Separat, punem laptele la fiert, dupa care il adaugam putin cate putin in compozitia de unt si faina. La final punem sare si piper dupa gust. Se fierb pastele in apa cu sare, se scurg de zeama si...
Gnocchi din gris cu sos de smantana
Se pune laptele la fiert impreuna cu untul. Se adauga sare, iar apoi grisul in ploaie, amestecand cu un tel. Se adauga prosciutto taiat cubulete, parmezanul si se lasa pe foc pana se dezlipeste de pe oala. Se tapeteaza tava de la aragaz cu hartie de copt, peste care se asaza compozitia. Cu o...