Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Iasi
Bucataras din 02.10.2012
Snitelele :Se bat snitelele cu ciocanul de batut carne si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Apoi se dau prin faina, ou batut, din nou faina dupa care se prajesc in ulei la foc potrivit. Pireul : Se curata cartofii, se taie in 4...
Gabri3la a devenit prieten cu Cris2711
Gabri3la a devenit prieten cu Ela68
Gabri3la a devenit prieten cu Ina
mai multe
publicat la 04.10.2012
Termometru cu ecran LCD
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Perna ergonomica Karll
Veioza OSVINO, LED
Placa de tocat fata-verso
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 09:41
ieri la 09:10
de RODIMUR 8
pe 05.09 la 16:21
de vasimur 4
pe 05.09 la 15:43
pe 04.09 la 17:53
de Rocsi 9
8 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
annaia 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
2216 puncte
vasimur 4
1236 puncte
Rocsi 9
1201 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
Caty 3
111 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Snitele de pui cu pireu
Snitelele :Se bat snitelele cu ciocanul de batut carne si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Apoi se dau prin faina, ou batut, din nou faina dupa care se prajesc in ulei la foc potrivit. Pireul : Se curata cartofii, se taie in 4...