Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Iasi
Bucataras din 02.10.2012
Snitelele :Se bat snitelele cu ciocanul de batut carne si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Apoi se dau prin faina, ou batut, din nou faina dupa care se prajesc in ulei la foc potrivit. Pireul : Se curata cartofii, se taie in 4...
Gabri3la a devenit prieten cu Cris2711
Gabri3la a devenit prieten cu Ela68
Gabri3la a devenit prieten cu Ina
mai multe
publicat la 04.10.2012
Pensula de patiserie
Perna ergonomica Karll
Placa de tocat fata-verso
Set de 10 forme pentru briose
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:38
de RODIMUR 8
ieri la 15:33
ieri la 12:01
pe 30.05 la 16:01
pe 30.05 la 15:03
de Rocsi 9
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
4 voturi
RODIMUR
Rocsi
vero_closca 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
2441 puncte
RODIMUR 8
1145 puncte
Andra_Constantinescu 6
1003 puncte
vasimur 4
238 puncte
Panacris 9
110 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Snitele de pui cu pireu
Snitelele :Se bat snitelele cu ciocanul de batut carne si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Apoi se dau prin faina, ou batut, din nou faina dupa care se prajesc in ulei la foc potrivit. Pireul : Se curata cartofii, se taie in 4...