Mai intai de toate pregatim supa sau zeama pentru orez dintr-o ceapa taiata in patru si doi morcovi impreuna cu secretul gustului si patrunjelul tocat marunt,puse toate la fiert,cam sase cani de apa la 2 cani de orez si le lasam sa fiarba la foc mic.
Separat curatam ciupercile le taiem dupa...
Sa incepem mai intai cu sarmalutele in foi de varza murata:intr-un vas mare se pune carnea tocata,peste care adaugam urmatoarele ingrediente:ceapa tocata marunt,cele 2 oua intregi,cimbrul presarat peste tot,piperul,sarea,boia,orezul si cele doua linguri de zarzavat pt sarmalute(contine ardei...
Tiramisu reţetă originală
Prima data se fierbe cafeaua fara zahar si se lasa la racit, intre timp se separa ouale.
Cele 8 albusuri se bat spuma cu un praf de sare pana se intareste perfect, apoi galbenusurile se bat si ele cu cele 5 linguri de zahar pana ajung la consistenta de bezea,...
Risotto cu ciuperci
Mai intai de toate pregatim supa sau zeama pentru orez dintr-o ceapa taiata in patru si doi morcovi impreuna cu secretul gustului si patrunjelul tocat marunt,puse toate la fiert,cam sase cani de apa la 2 cani de orez si le lasam sa fiarba la foc mic. Separat curatam ciupercile le taiem dupa...
Sarmalute,ca la mama acasa
Sa incepem mai intai cu sarmalutele in foi de varza murata:intr-un vas mare se pune carnea tocata,peste care adaugam urmatoarele ingrediente:ceapa tocata marunt,cele 2 oua intregi,cimbrul presarat peste tot,piperul,sarea,boia,orezul si cele doua linguri de zarzavat pt sarmalute(contine ardei...
Tiramisu reţetă originală
Tiramisu reţetă originală Prima data se fierbe cafeaua fara zahar si se lasa la racit, intre timp se separa ouale. Cele 8 albusuri se bat spuma cu un praf de sare pana se intareste perfect, apoi galbenusurile se bat si ele cu cele 5 linguri de zahar pana ajung la consistenta de bezea,...