Delicii Sanatoase

1

Bucataras
incepator

Cluj-Napoca

Bucataras din 20.08.2013

RETETE18
PRIETENI29
Retete / Aperitive / Garnituri

Branza de migdale

In Aperitive / Garnituri la 22 Aug 2013

Migdalele se lasa la inmuiat in apa aprox 8 ore. Pentru a le decoji lasati-le 5 minute in apa calda si astfel coaja se va lua mai usor. Se pot folosi si cu tot cu coaja, insa textura va iesi diferit. Punem migdalele in robotul cu lama S si incepem sa procesam pana se maruntesc bine, apoi...

Afisate 1 - 1 din 1 retete    

Postari recente

publicat la 01.05.2014

Pateu de nuci cu usturoi

publicat la 11.03.2014

Tarta cu leurda

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Comunicarea este favorizata azi, merge ca unsa, pentru ca ai subiecte de conversatie incitante care atrag multi interlocutori

 
 
 

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]