Bun venit!LOGIN • CONT NOU
5
Bucatarassenzational
Deva
Bucataras din 20.03.2013
Se pune nesul si zaharul , se adauga apa si laptele se amesteca. Se pun cuburile de gheata. Se topeste ciocolata si se racoreste , apoi se pune pe marginile paharului. Se pune frisca iar deasupra iarasi putin de ciocolata topita !!
publicat la 16.06.2020
publicat la 25.04.2020
publicat la 10.04.2020
Este pentru prima oară când oul tău fiert are gheruţe şi un început de cioc. Intrepretezi asta ca pe un semn bun. Noi nu.
Voturi:63
Voturi:51
Voturi:91
In cont 98
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Lumanare parfumata
Ciocan pentru carne
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
pe 11.04 la 09:43
pe 10.04 la 18:06
pe 10.04 la 10:56
pe 09.04 la 08:39
pe 09.04 la 08:34
4 comentarii
de oanapl 8
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
vasimur
RODIMUR
Retete cu Margareta Cismasiu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Mady1391 1
szekelyaby 1
Valclaudia 9
1200 puncte
oanapl 8
1155 puncte
Rocsi 9
248 puncte
Gherca Daniela 5
205 puncte
mena29 1
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Frappe
Se pune nesul si zaharul , se adauga apa si laptele se amesteca. Se pun cuburile de gheata. Se topeste ciocolata si se racoreste , apoi se pune pe marginile paharului. Se pune frisca iar deasupra iarasi putin de ciocolata topita !!