
publicat la 17.06.2019
publicat la 17.06.2019
publicat la 07.06.2019
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Ecler la tava
Punem apa intr-o cratita apa,uleiul si sarea si asteptam sa fiarba ,cand a fiert punem faina toata odata si amestecam bine ,cand aluatul sa format mai lasam 1-2 min amestecand continu.Lasam aluatul la racit sa ajunga la temperatura camerei,cand s-a racit punem ouale unul...
Desert prajitura cu bezea
Separam ouale, mixam galbenusurile cu zaharul, apoi adaugam margarina topita. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si cacaua. Tava o tapetam cu hartie de copt, apoi turnam compozitia in tava si o bagam la cuptor pentru 20 min la 150 grade. Batem albusurile cu zaharul pana obtinem o...
Desert cornuri cu gem de gutui
Se freacă margarina, se pune sarea, zahărul, coaja de lămâie și drojdia. Se pune făină în ploaie se amestecă și se lasă la cald să crească 1h. Se pune gemul într-un castron cu nuca măcinată și se amestecă. Se împarte aluat în 10 bile care se...