Cum se prepara acest Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas:
Încălzește ușor laptele într-o cratiță.
Separat, într-un bol mic, pune drojdia uscată, 2 linguri de lapte călduț și o linguriță de zahăr. Amestecă puțin și lasă...
Cum se prepara acest Ciolan de porc cu bere, la cuptor - Rețeta savuroasă pentru sărbători:
Crestează ciolanul și pune-l într-o tavă de copt. Stropește-l cu puțin ulei, apoi condimentează-l pe toate părțile cu sare, piper, praf de usturoi, boia de ardei, cimbru uscat....
Cum se prepara Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce:
Tapetează cu hârtie de copt tava de aragaz.
Încălzește laptele într-o crăticioară, adaugă untul și puțin zahăr, esențele și un praf de sare....
Cum se prepara acesti Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși
Într-un bol, pune nutella și oul și mixează foarte bine. Adaugă făina și amestecă până obții un aluat omogen și dens.
Modelează bile din aluat și așază-le în tavă de copt tapetată cu...
Cum se prepara Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic:
Într-un bol mare, pune făina, sarea, apa călduță și 3-4 linguri de ulei. Amestecă bine ingredientele, apoi răstoarnă aluatul pe blatul de lucru și frământă-l bine până devine omogen și elastic....
Cum se prepara Maioneza de casă - Rețeta cu reușită garantată
Pune gălbenușurile fierte într-un bol adânc și presează-le bine cu o furculiță ca să se fărâmițeze. Adaugă cele două gălbenușuri crude și o linguriță de muștar, sare și amestecă puțin ca...
Cum se prepara acesti Cartofi evantai – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă:
Spală bine cartofii și lasă-i în coajă. Crestează-i în felii subțiri (aproximativ 3-4 mm) fără să tai până jos, astfel...
Cum se prepara aceste Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă:
Preîncălzește cuptorul la 170 grade C. Tapetează cu hârtie de copt tava de aragaz.
Într-un bol mare, amestecă făina cu drojdia uscată. Fă un locaș...
Cum se prepara aceste Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat:
Preîncălzește cuptorul la 190 grade C. Tapetează cu hârtie de copt o tavă mare.
Scoate cotorul de la mere, apoi feliază-le la grosime de 1 cm. Amestecă zahărul cu scorțișoara....
Cum se prepara Plăcinta grecească cu oregano și mentă - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit:
Preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Tapetează cu hârtie de copt o tavă.
Într-un bol, pune brânza fărămițată, adaugă cele 2 ouă, iaurtul...
Cum se prepara acest Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă:
Preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Tapetează cu hârtie de copt o formă rotundă de tort, cu diametrul de 24 cm.
Într-un bol mare, sparge cele 4 ouă, adaugă un...
Cum se prepara Salata caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă:
Pune mixul de salată într-un bol. Taie câteva roșii cherry, feliază subțire ceapă roșie și pune-le peste salată. Adaugă câteva măsline.
Taie lipiile în...
Cum se prepara Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos:
Preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Tapetează o tavă cu hârtie de copt (dimensiune 20 x 30 cm).
Într-un bol mare, sparge cele două ouă, adaugă un praf de sare, 7 linguri de zahăr, esență...
Cum se prepara Rețeta de chec de post – Desert pufos și aromat:
Preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Tapetează cu hârtie de copt o tavă de chec.
Într-un bol mare, amestecă făina, un praf de sare, zahărul și praful de copt. Adaugă apa minerală,...
Cum se prepara aceste Minciunele crocante de post - Rețeta simplă și gustoasă:
Într-un bol mare, amestecă făina cu un praf de sare, praful de copt și zahărul. Adaugă laptele de migdale și apa minerală, apoi esența de vanilie și de portocale. Amestecă ușor, apoi scoate...
Cum se prepara acest Sote de ciuperci cu mămăligă - Rețeta gustoasă de post:
Pune la fiert apa cu sare. Când începe să fiarbă, toarnă mălaiul în ploaie, amestecând continuu cu un tel pentru a evita formarea cocoloașelor. Redu focul la mic și lasă...
Cum se prepara Clătite de post - Rețeta simplă pentru un desert delicios
Într-un bol mare, cerne făina, adaugă un praf de sare, zahărul și pe cel vanilat. Amestecă ușor, apoi toarnă laptele amestecând continuu. Încorporează și uleiul și lasă compoziția...
Cum se prepara aceste Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană:
Cerne făina într-un bol mare și adaugă drojdia uscată. Amestecă ușor, apoi adaugă coajă rasă de lămâie și un praf de sare.
Încălzește laptele de migdale într-o cratiță,...
Cum se prepara Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare
Pune apa într-o oală mare și adaugă sarea. Pune oala pe foc mediu și așteaptă până când apa începe să fiarbă. După ce fierbe, redu focul la mic. Începe...
Cum se prepara aceste Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală
Pregătește întâi clătitele.
Într-un bol, sparge cele două ouă, pune un praf de sare, zahărul, esența de vanilie și amestecă ușor.
Separat, amestecă făina cu cacaua și...
Cum se prepara aceste Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă:
Modul de preparare pentru chifteluțe îl găsești în rețeta de aici .
Toacă mărunt usturoiul și pune-l la călit într-o tigaie cu ulei încins. Atenție să nu se ardă!
Amestecă...
Cum se prepara Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă:
Spală și curăță dovlecelul. Rade-l, apoi presează-l bine ca să elimini apa lăsată.
Amestecă într-un bol carnea tocată, dovlecelul ras, mărarul tocat mărunt, usturoiul presat, ouăle. Condimentează cu...
Cum se prepara Biscuiți satinați - Desertul delicios care te va cuceri prin gust și aspect:
Preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Tapetează o tavă cu hârtie de copt.
Într-un bol, amestecă oul cu zahărul și un praf de sare. Pune untul la topit, într-o...
Cum se prepara aceste Pârjoale moldovenești - Rețeta tradițională savuroasă:
Pune pâinea la înmuiat în lapte.
Curăță și spală legumele, apoi rade-le mărunt. Toacă ceapă solzișori. Taie mărunt și verdeața.
Pune carnea într-un castron...
Cum se prepara acesti Covrigi polonezi de casă - Deliciul perfect al oricărui moment:
Într-un vas, încălzește laptele, adaugă untul, un praf de sare, zahărul și esență de vanilie. Lasă pe foc până se topește untul, apoi amestecă să se omogenizeze...
Cum se prepara Ciocolată Dubai - Rețeta delicioasă care te va cuceri cu aroma orientală
Pregătește o tavă din silicon cu forme individuale pentru a monta acest desert.
Taie cataiful și rumenește-l într-o tigaie, în puțin unt topit. Cataiful trebuie să...
Cum se prepara Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală:
Tapetează cu hârtie de copt o formă rotundă de tort cu diametrul de 26 cm.
Macină biscuiții și amestecă-i cu untul topit, apoi pune pesmetul în tavă și presează bine pentru a...
Cum se prepara Brownie cu ciocolată – Desertul clasic delicios:
Preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Tapetează cu hârtie de copt o tavă cu dimensiunea 30 x 20 cm.
Topește ciocolata și untul pe baie de aburi, apoi omogenizează.
Sparge ouăle într-un...
Cum se prepara acesti Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional:
Curăță, spală și taie cartofii în cuburi potrivite.
Pune-i la fiert într-o cratiță mare, în apă clocotită și un...
Cum se prepara aceste Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor:
Pune vișinele într-o cratiță, adaugă zahăr și lasă-le până își lasă zeamă. Ia câteva lingurițe din sucul lăsat și amestecă-l cu amidonul, apoi toarnă înapoi...
Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas
Cum se prepara acest Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas: Încălzește ușor laptele într-o cratiță. Separat, într-un bol mic, pune drojdia uscată, 2 linguri de lapte călduț și o linguriță de zahăr. Amestecă puțin și lasă...
Ciolan de porc cu bere, la cuptor - Rețeta savuroasă pentru sărbători
Cum se prepara acest Ciolan de porc cu bere, la cuptor - Rețeta savuroasă pentru sărbători: Crestează ciolanul și pune-l într-o tavă de copt. Stropește-l cu puțin ulei, apoi condimentează-l pe toate părțile cu sare, piper, praf de usturoi, boia de ardei, cimbru uscat....
Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce
Cum se prepara Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce: Tapetează cu hârtie de copt tava de aragaz. Încălzește laptele într-o crăticioară, adaugă untul și puțin zahăr, esențele și un praf de sare....
Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși
Cum se prepara acesti Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși Într-un bol, pune nutella și oul și mixează foarte bine. Adaugă făina și amestecă până obții un aluat omogen și dens. Modelează bile din aluat și așază-le în tavă de copt tapetată cu...
Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic
Cum se prepara Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic: Într-un bol mare, pune făina, sarea, apa călduță și 3-4 linguri de ulei. Amestecă bine ingredientele, apoi răstoarnă aluatul pe blatul de lucru și frământă-l bine până devine omogen și elastic....
Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată
Cum se prepara Maioneza de casă - Rețeta cu reușită garantată Pune gălbenușurile fierte într-un bol adânc și presează-le bine cu o furculiță ca să se fărâmițeze. Adaugă cele două gălbenușuri crude și o linguriță de muștar, sare și amestecă puțin ca...
Cartofi evantai – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă
Cum se prepara acesti Cartofi evantai – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă: Spală bine cartofii și lasă-i în coajă. Crestează-i în felii subțiri (aproximativ 3-4 mm) fără să tai până jos, astfel...
Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă
Cum se prepara aceste Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă: Preîncălzește cuptorul la 170 grade C. Tapetează cu hârtie de copt tava de aragaz. Într-un bol mare, amestecă făina cu drojdia uscată. Fă un locaș...
Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat
Cum se prepara aceste Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat: Preîncălzește cuptorul la 190 grade C. Tapetează cu hârtie de copt o tavă mare. Scoate cotorul de la mere, apoi feliază-le la grosime de 1 cm. Amestecă zahărul cu scorțișoara....
Plăcintă grecească cu oregano și mentă - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit
Cum se prepara Plăcinta grecească cu oregano și mentă - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit: Preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Tapetează cu hârtie de copt o tavă. Într-un bol, pune brânza fărămițată, adaugă cele 2 ouă, iaurtul...
Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă
Cum se prepara acest Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă: Preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Tapetează cu hârtie de copt o formă rotundă de tort, cu diametrul de 24 cm. Într-un bol mare, sparge cele 4 ouă, adaugă un...
Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă
Cum se prepara Salata caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă: Pune mixul de salată într-un bol. Taie câteva roșii cherry, feliază subțire ceapă roșie și pune-le peste salată. Adaugă câteva măsline. Taie lipiile în...
Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos
Cum se prepara Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos: Preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Tapetează o tavă cu hârtie de copt (dimensiune 20 x 30 cm). Într-un bol mare, sparge cele două ouă, adaugă un praf de sare, 7 linguri de zahăr, esență...
Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat
Cum se prepara Rețeta de chec de post – Desert pufos și aromat: Preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Tapetează cu hârtie de copt o tavă de chec. Într-un bol mare, amestecă făina, un praf de sare, zahărul și praful de copt. Adaugă apa minerală,...
Minciunele crocante de post - Rețeta simplă și gustoasă
Cum se prepara aceste Minciunele crocante de post - Rețeta simplă și gustoasă: Într-un bol mare, amestecă făina cu un praf de sare, praful de copt și zahărul. Adaugă laptele de migdale și apa minerală, apoi esența de vanilie și de portocale. Amestecă ușor, apoi scoate...
Sote de ciuperci cu mămăligă - Rețeta gustoasă de post
Cum se prepara acest Sote de ciuperci cu mămăligă - Rețeta gustoasă de post: Pune la fiert apa cu sare. Când începe să fiarbă, toarnă mălaiul în ploaie, amestecând continuu cu un tel pentru a evita formarea cocoloașelor. Redu focul la mic și lasă...
Clătite de post - Rețeta simplă pentru un desert delicios
Cum se prepara Clătite de post - Rețeta simplă pentru un desert delicios Într-un bol mare, cerne făina, adaugă un praf de sare, zahărul și pe cel vanilat. Amestecă ușor, apoi toarnă laptele amestecând continuu. Încorporează și uleiul și lasă compoziția...
Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană
Cum se prepara aceste Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană: Cerne făina într-un bol mare și adaugă drojdia uscată. Amestecă ușor, apoi adaugă coajă rasă de lămâie și un praf de sare. Încălzește laptele de migdale într-o cratiță,...
Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare
Cum se prepara Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare Pune apa într-o oală mare și adaugă sarea. Pune oala pe foc mediu și așteaptă până când apa începe să fiarbă. După ce fierbe, redu focul la mic. Începe...
Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală
Cum se prepara aceste Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală Pregătește întâi clătitele. Într-un bol, sparge cele două ouă, pune un praf de sare, zahărul, esența de vanilie și amestecă ușor. Separat, amestecă făina cu cacaua și...
Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă
Cum se prepara aceste Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă: Modul de preparare pentru chifteluțe îl găsești în rețeta de aici . Toacă mărunt usturoiul și pune-l la călit într-o tigaie cu ulei încins. Atenție să nu se ardă! Amestecă...
Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă
Cum se prepara Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă: Spală și curăță dovlecelul. Rade-l, apoi presează-l bine ca să elimini apa lăsată. Amestecă într-un bol carnea tocată, dovlecelul ras, mărarul tocat mărunt, usturoiul presat, ouăle. Condimentează cu...
Biscuiți satinați - Desertul delicios care te va cuceri prin gust și aspect
Cum se prepara Biscuiți satinați - Desertul delicios care te va cuceri prin gust și aspect: Preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Tapetează o tavă cu hârtie de copt. Într-un bol, amestecă oul cu zahărul și un praf de sare. Pune untul la topit, într-o...
Pârjoale moldovenești - Rețeta tradițională savuroasă
Cum se prepara aceste Pârjoale moldovenești - Rețeta tradițională savuroasă: Pune pâinea la înmuiat în lapte. Curăță și spală legumele, apoi rade-le mărunt. Toacă ceapă solzișori. Taie mărunt și verdeața. Pune carnea într-un castron...
Covrigi polonezi de casă - Deliciul perfect al oricărui moment
Cum se prepara acesti Covrigi polonezi de casă - Deliciul perfect al oricărui moment: Într-un vas, încălzește laptele, adaugă untul, un praf de sare, zahărul și esență de vanilie. Lasă pe foc până se topește untul, apoi amestecă să se omogenizeze...
Ciocolată Dubai - Rețeta delicioasă care te va cuceri cu aroma orientală
Cum se prepara Ciocolată Dubai - Rețeta delicioasă care te va cuceri cu aroma orientală Pregătește o tavă din silicon cu forme individuale pentru a monta acest desert. Taie cataiful și rumenește-l într-o tigaie, în puțin unt topit. Cataiful trebuie să...
Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală
Cum se prepara Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală: Tapetează cu hârtie de copt o formă rotundă de tort cu diametrul de 26 cm. Macină biscuiții și amestecă-i cu untul topit, apoi pune pesmetul în tavă și presează bine pentru a...
Brownie cu ciocolată – Desertul clasic delicios
Cum se prepara Brownie cu ciocolată – Desertul clasic delicios: Preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Tapetează cu hârtie de copt o tavă cu dimensiunea 30 x 20 cm. Topește ciocolata și untul pe baie de aburi, apoi omogenizează. Sparge ouăle într-un...
Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional
Cum se prepara acesti Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional: Curăță, spală și taie cartofii în cuburi potrivite. Pune-i la fiert într-o cratiță mare, în apă clocotită și un...
Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor
Cum se prepara aceste Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor: Pune vișinele într-o cratiță, adaugă zahăr și lasă-le până își lasă zeamă. Ia câteva lingurițe din sucul lăsat și amestecă-l cu amidonul, apoi toarnă înapoi...