Cum se prepara Brownie cu oreo - Desertul decadent care te cucerește:
Tapetează cu hârtie de copt o tavă cu dimensiunile de 20 x 30 cm. Preîncălzește cuptorul la 160 de grade C.
Topește untul împreună cu...
Cum se prepara Prăjitura Raffaello - Desert însiropat și delicios:
Tapetează cu hârtie de copt o tavă cu dimensiunile 20 x 30 cm. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade C.
Într-un bol, sparge cele 4 ouă...
Cum se prepara aceste Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post:
Tapetează cu hârtie de copt tava de aragaz.
Curăță și taie ardeiul, vânăta și...
Cum se prepara aceasta Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post:
Curăță și taie legumele.
Încinge puțin ulei de măsline într-o cratiță și pune ceapa și ardeiul la călit. Adaugă morcovii tăiați...
Cum se prepara acesti Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază:
Pune făina într-un bol și adaugă praful de copt și sarea. Amestecă ușor, apoi adaugă kefirul și iaurtul. Frământă bine toate...
Cum se prepara aceste Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post:
Fierbe pastele în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Păstrează 1/4 cană din apa în...
Cum se prepara Prăjitura cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată
Tapetează cu hârtie de copt o tavă de 20 x 30 cm. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade C.
Într-un bol, sparge ouăle, adaugă un...
Cum se prepara acest Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros:
Tapetează cu hârtie de copt tava de aragaz.
Curăță și toacă mărunt ceapa, apoi ciupercile în cubulețe. Toacă mărunt 2-3 căței de usturoi....
Cum se prepara Prăjitura de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat:
Tapetează cu hârtie de copt o tavă cu dimensiunea 20 x 30 cm. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade C.
Într-un bol, pune...
Cum se prepara Tocănița de năut - Rețeta gustoasă de post
Curăță și taie ceapa julien.
Încinge puțin ulei de floarea soarelui într-o tigaie mare. Pune ceapa tăiată și las-o la călit.
Curăță și...
Duminica frumoasa, dragi bucatarasi!