Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 22.03.2013
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...
mai multe
publicat la 22.03.2013
Set de 4 pahare de whisky
Taietor de pizza
Perna ergonomica Karll
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Ciocan pentru carne
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 08:12
de Retete_gustoase 1
ieri la 17:11
ieri la 13:29
ieri la 10:58
pe 06.05 la 07:06
5 comentarii
4 comentarii
de Rocsi 9
4 voturi
de vasimur 4
Rocsi
_Alina_ 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
madab 1
tarasmariana 1
roxana78 1
madalina93 1
anca_frunza 1
Rocsi 9
1543 puncte
vasimur 4
1192 puncte
Andra_Constantinescu 6
1000 puncte
RODIMUR 8
221 puncte
Sidy 4
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Savarine
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...