Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 22.03.2013
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...
mai multe
publicat la 22.03.2013
Perie de pantofi
Rola de folie pentru prajituri
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 2 teluri Kasahome
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 16:01
ieri la 15:03
ieri la 10:53
pe 29.05 la 10:19
pe 28.05 la 09:04
de oanapl 8
5 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
7 voturi
4 voturi
vasimur
antzuka 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
silvika_suk 1
oanapl 8
2140 puncte
Rocsi 9
1164 puncte
Panacris 9
243 puncte
abstract01 1
200 puncte
RODIMUR 8
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Savarine
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...