Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 22.03.2013
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...
mai multe
publicat la 22.03.2013
Set de 2 decojitoare universale de legume
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 250 forme pentru briose
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Placa de tocat fata-verso
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Rocsi 9
la 21:02
de Bucataras 8
la 08:10
ieri la 09:49
pe 14.07 la 10:06
pe 12.07 la 08:02
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
Rocsi
vasimur
MotanLaOale
Larisel 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Delicii Sanatoase 1
weronik68 1
Rocsi 9
1232 puncte
RODIMUR 8
1104 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Lau 9
157 puncte
vasimur 4
152 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Savarine
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...