Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 17.06.2014
Orezul spalat bine il punem la fiert in apa calda. Cand orezul s-a fiert si s-a absorbit toata apa adaugam laptele, zaharul si zaharul vanilat si amestecam. Se pune in castronase pentru a da forme si se serveste cu dulceata deasupra
mai multe
publicat la 19.06.2014
Pensula de patiserie
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Tava pentru servire Jalz Jalz
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:18
ieri la 09:47
pe 22.07 la 09:45
pe 21.07 la 09:26
de RODIMUR 8
pe 18.07 la 13:59
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
Caty
corina241 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
2184 puncte
RODIMUR 8
1124 puncte
RuxyRux 9
1000 puncte
mirela0911 8
vasimur 4
217 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Orez cu lapte si dulceata de cirese
Orezul spalat bine il punem la fiert in apa calda. Cand orezul s-a fiert si s-a absorbit toata apa adaugam laptele, zaharul si zaharul vanilat si amestecam. Se pune in castronase pentru a da forme si se serveste cu dulceata deasupra