
publicat la 12.10.2013
publicat la 11.10.2013
publicat la 11.10.2013
Romica Jurca a zis de dimineață ceva despre tine. Cică azi ești în ceață. După amiază sunt posibile averse temporare pe strada ta. Noroc că spre seară răsare soarele.
Bucataras.ro
[email protected]
Chiftelute cu carne din conserva
Carnea din conserva se amesteca intr-un castron cu susanul,oul,condimentele,pesmetul si faina pana iese o compozitie usor de modelat,se modeleaza chiftelele si apoi se prajesc in ulei incins. Pofta buna!
Bulete din branza
Intr-un castron se framanta branza cu ouale si condimentele. Adaugati faina cata este nevoie pana iese un aluat care se poate modela usor fara sa se lipeasca,modelati aluatul cum va place si apoi le puneti la prajit in ulei incins. Pofta buna.
Oua umplute pane
Se pun la fiert 6 oua ,cam 10-11 minute de cand incepe apa sa fiarba. Dupa ce sunt fierte si s-au racit se curata si se taie in jumatate.Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile din fiecare jumate de ou cu pateul de pasare,cu cascavalul dat pe razatoare si se condimenteaza dupa gust....