Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 05.01.2014
Pasul 1. In 250 ml lapte rece se dizolva 6 lingurite gelatina. Pasul 2. Separat se pun intr-un vas 6 galbenusuri, 10 linguri zahar, coaja rasa de la o portocala mai mica ( nu radeti prea multa coaja sa nu iasa compozitia...
mai multe
publicat la 05.01.2014
Set de 3 boluri Ellenge
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Pensula de patiserie
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Unghiera BISALUO
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
pe 18.01 la 21:25
de laura_n 7
pe 18.01 la 16:49
de Bucataras 6
pe 18.01 la 10:02
pe 17.01 la 16:57
pe 17.01 la 11:04
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
de Constelatialeu 9
8 voturi
7 voturi
6 voturi
RODIMUR
oanapl
Rocsi
christyansen
Andra_Constantinescu 6
1106 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
RODIMUR 8
926 puncte
Rocsi 9
640 puncte
Merisor 9
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tort de portocale
Pasul 1. In 250 ml lapte rece se dizolva 6 lingurite gelatina. Pasul 2. Separat se pun intr-un vas 6 galbenusuri, 10 linguri zahar, coaja rasa de la o portocala mai mica ( nu radeti prea multa coaja sa nu iasa compozitia...