Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 17.03.2014
Fasolea am spălat-o şi am fiert-o în trei ape, într-o oală de 4 litri. În ultima apă, am pus şi ceapa uscată, morcovii şi păstârnacul, tocate mărunt şi am lăsat totul să fiarbă la foc mic. Când legumele s-au fiert pe jumătate, am adăugat pasta de...
publicat la 04.04.2014
publicat la 18.03.2014
Voturi:42
Voturi:21
Taburet pliabil telescopic
Set de 3 boluri Ellenge
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 4 pahare de whisky
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Placa de tocat fata-verso
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 07:16
ieri la 10:26
de vasimur 4
pe 28.09 la 18:34
pe 27.09 la 09:12
pe 26.09 la 17:05
5 comentarii
de RODIMUR 8
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Bucataras
Caty
MotanLaOale
vasimur
lucy2002 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Sanda s 1
LauraS 1
Catalin 1
MotanLaOale 8
1066 puncte
Rocsi 9
427 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
Sidy 1
3 puncte
oanapl 8
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Supă de fasole pestriţă
Fasolea am spălat-o şi am fiert-o în trei ape, într-o oală de 4 litri. În ultima apă, am pus şi ceapa uscată, morcovii şi păstârnacul, tocate mărunt şi am lăsat totul să fiarbă la foc mic. Când legumele s-au fiert pe jumătate, am adăugat pasta de...