Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 17.03.2014
Fasolea am spălat-o şi am fiert-o în trei ape, într-o oală de 4 litri. În ultima apă, am pus şi ceapa uscată, morcovii şi păstârnacul, tocate mărunt şi am lăsat totul să fiarbă la foc mic. Când legumele s-au fiert pe jumătate, am adăugat pasta de...
publicat la 04.04.2014
publicat la 18.03.2014
Voturi:42
Voturi:21
Set de 2 borcane de depozitare
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Termometru cu ecran LCD
Perie de pantofi
Placa de tocat fata-verso
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:32
ieri la 10:43
de Constelatialeu 9
pe 20.04 la 18:11
pe 18.04 la 22:32
pe 18.04 la 22:01
de RODIMUR 8
3 comentarii
3 voturi
vasimur
MotanLaOale
RODIMUR
Sim0na 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
cristina1985 4
cati 1
Georgeta1981 1
cristyn 1
Constelatialeu 9
2468 puncte
RODIMUR 8
2101 puncte
vasimur 4
191 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
cristinutanicolita 3
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Supă de fasole pestriţă
Fasolea am spălat-o şi am fiert-o în trei ape, într-o oală de 4 litri. În ultima apă, am pus şi ceapa uscată, morcovii şi păstârnacul, tocate mărunt şi am lăsat totul să fiarbă la foc mic. Când legumele s-au fiert pe jumătate, am adăugat pasta de...