Ouale se amesteca bine cu condimentele si faina amestecata cu praful de copt.
Parizerul se taie cuburi si se amesteca cu compozitia de ou,morcovul si cascavalul se dau pe razatoarea mare iar ceapa se taie feliute subtiri.
Se amesteca toate ingredientele,se condimenteaza dupa gust.
Intr-o...
Se fierb ouale 3-5 minute.Intr-o craticioara se pune vopseaua diluata cu putin otet(confrom pliculetului) si apa. Dupa ce a clocotit se pun ouale in vopsea si se lasa 1 minut. Se scot pe o carpa si se ung cu slanina sa luceasca (cine doreste)
Chec aperitiv cu parizer de porc
Ouale se amesteca bine cu condimentele si faina amestecata cu praful de copt. Parizerul se taie cuburi si se amesteca cu compozitia de ou,morcovul si cascavalul se dau pe razatoarea mare iar ceapa se taie feliute subtiri. Se amesteca toate ingredientele,se condimenteaza dupa gust. Intr-o...
Oua vopsite
Se fierb ouale 3-5 minute.Intr-o craticioara se pune vopseaua diluata cu putin otet(confrom pliculetului) si apa. Dupa ce a clocotit se pun ouale in vopsea si se lasa 1 minut. Se scot pe o carpa si se ung cu slanina sa luceasca (cine doreste)