![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.
Bucataras.ro
[email protected]
Shaorma
Puiul l-am taiat bucatele si l-am prajit in putin ulei asezonand cu sare, piper si boia de ardei dulce. Am prajit cartofii , am facut maioneza si am taiat felii de castravete murat. Apoi am "construit" shaorma.
Papricas cu pui
Se taie ceapa si se caleste in putin ulei cu sare si 2 lingurite de paprica (boia de ardei) Puiul il oparesc in putina apa, si l-am prajit in ulei in ceaun, apoi se adauga peste ceapa si se acopera cu apa. Dupa ce s-au fiert se adauga smantana amestecata cu faina, se mai lasa 5 minute...
Ciulama cu ciuperci si piept de pui
Se toaca ceapa si se pune la calit intr-o cratita. Intre timp se spala ciupercile si se taie. Dupa ce se caleste ceapa se adauga si ciupercile in cratita , se pune sare si se acopera cu un capac, dand focul mic. Puiul se curata de piele, se spala si se taie ( fetele mele vor bucatele...
Friptura de porc cu sos de portocale
Se feliaza pulpa de porc cat mai subtire, feliile se pun intre 2 folii de plastic si se bat ca pentru snitele. Se pune pe foc o tigaie (sau 2 daca vreti sa terminati mai repede) si se pune cate 1 lgt de unt.Se prajesc bucatile de carne. Dupa aceea punem carnea intr-o tava unsa cu putin...
Musaca de cartofi cu carne tocata
Se curata cartofii , ceapa, morcovul si ardeiul. Cartofii se pun intr-o oala cu apa rece. Ceapa se spala si se toaca micut. Se pune la calit intr-o oala cu putin ulei. Dupa ce se caleste ceapa se adauga si carnea sa se caleasca . Apoi se adauga mirodeniile, morcovul si ardeiul.Se mai lasa...