
publicat la 24.05.2013
publicat la 14.03.2013
publicat la 01.03.2013
Pentru tine, astăzi e (un fel de) ziua cârtiţei. De dimineaţă, scoate puţin capul pe fereastră, adulmecă mirosurile de la vecini şi ia o hotărâre epocală care, desigur, îţi va schimba viaţa: de astăzi, doar omletă!
Bucataras.ro
[email protected]
Buna ziua , dragi si harnici bucatarasi ! Eu nu fac zacusca in fiecare an , doar cand mi se face pofta de vreun sortiment . Asa ca anul acesta am zis sa incerc si zacusca de peste (cam Ina si cu Costel al ei se fac vinovati de pofta mea) . Cum pestele este f sensibil , am zis sa sterilizez borcanele in cuptor , dar va rog sa-mi spuneti daca sa le pun cu capac sau fara . Va multumesc mult si as aprecia daca mi-ati respunde azi , ptr ca acusica e gata .