oana_pisicutza16

1

Bucataras
incepator

Cluj Napoca

Bucataras din 21.09.2011

RETETE89
PRIETENI90
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorba de fasole verde cu afumatura

In Ciorbe la 18 Dec 2014

Punem afumatura la fiert in apa. Intre timp se spala si se curate fasolea si morcovi si se taie cubulete. Dupa ce a fiert putin afumatura punem fasolea si morcovii. Ceapa o curatam si o punem si pe ea in ciorba sa fiarba. Pentru rantas se pune o lingura jumatate de faina sa se...

Ciorba de pui cu smantana

In Ciorbe la 26 Sep 2011

Se caleste morcovul, patrunjelul si ardeiul, dupa care se pune si carnea putin la calit Se pune apa si se lasa sa fiarba Cand este fiarta carnea, se pun orezul si cartofii si se lasa sa fiarba Dupa ce s-au fiert cartofii si orezul se taie ardeiul iute marunt si se adauga in ciorba Oul...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    

Postari recente

publicat la 26.12.2014

Legenda Bradului de Craciun

publicat la 16.12.2014

Curiozitati despre Craciun

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Noptile tale de insomnie se vor termina curand. Sigur e posibil ca leacul sa fie mai rau decat boala, dar nu conteaza. Te va intepa o musca dintr-o specie ciudata, necunoscuta. Asta te va face sa te imbraci numai in roz bombon si bleu ciel. Vei observa poate ca oamenii rad dar nu-ti va pasa prea mult.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic - Gustoasă și hrănitoare

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov - Rețeta rapidă și sănătoasă

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]