Alexandru Mielus
10.01.2009
Bucataras incepator
8
30.08.1975
Bucuresti / Romania
Ciorba de burta - Supa de rosii cu galuste - Supa de gaina cu galuste - Ciorba de perisoare - Ciorba de fasole cu afumatura si salata de ceapa rosie cu otet - Tochitura moldoveneasca si mamaliguta - Ficatei de pui si mamaliguta - Rinichi sau fudulii (prajite) - Pastrama de oaie - Paste bologneze sau milaneze - Oua umplute - Sarmale in foi de vita si smantana - Sarmale in foi de varza si mamaliguta - Mancarica din limba de vaca si masline - Pui Shanghai - Peste in sos tomat - Peste marinat - "Pomana porcului" - Cremsnit - Prajitura cu visine - Placinta cu mere - Placinta cu branza dulce - Tort de mere - Tort diplomat - Prajitura Cartof - Savarina - Ecler - Tiramisu - Bilute de ciocolata - Compot (piersici, ananas, mere, pere, caise, prune ...) - Pepene - Mere si biscuiti (date prin razatoare, ca la copiii mici :) - Clatite cu gem - Galuste cu prune - Bascute cu branza dulce
China