Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 04.07.2011
Se curata pipotele si inimile, apoi le spalam. Se pun intr-o tigaie adanca cu uleiul, catelul de usturoi si foile de dafin, sare, piper. Se lasa la fiert la foc mic cu capac peste tigaie. Lasam la inabusit pana sunt fierte. Mai adaugam putina apa...
mai multe
publicat la 01.11.2011
Placa de tocat fata-verso
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Cantar digital pentru bucatarie
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 2 incaltatoare
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 15:08
pe 28.06 la 11:32
pe 28.06 la 10:58
de Gherca Daniela 5
pe 27.06 la 20:14
pe 27.06 la 09:51
5 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
MotanLaOale
dumcora
Ramonaa 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
georgianab17 1
erikka1 1
Rocsi 9
2439 puncte
vasimur 4
158 puncte
RODIMUR 8
134 puncte
MotanLaOale 8
70 puncte
oanapl 8
7 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pajuee (Mancare cu ardei capia si inimi)
Se curata pipotele si inimile, apoi le spalam. Se pun intr-o tigaie adanca cu uleiul, catelul de usturoi si foile de dafin, sare, piper. Se lasa la fiert la foc mic cu capac peste tigaie. Lasam la inabusit pana sunt fierte. Mai adaugam putina apa...