Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.10.2013
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.
mai multe
publicat la 29.10.2013
Unghiera BISALUO
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Pensula de patiserie
Veioza OSVINO, LED
Set de 2 recipiente pentru cereale
Taburet pliabil telescopic
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:50
de Panacris 9
la 09:30
ieri la 10:52
pe 28.01 la 08:55
pe 27.01 la 14:58
de Constelatialeu 9
10 comentarii
8 comentarii
de oanapl 7
7 comentarii
8 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
mimmi 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Georgiana78 1
izulika 1
UrsanMihaela 1
oana_d 1
alina8 1
mihaelabod 1
oanapl 7
4301 puncte
Panacris 9
1462 puncte
mihaelar63 9
1183 puncte
Mitinita 7
1100 puncte
MotanLaOale 8
1087 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis cu crema de branza
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.