Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.10.2013
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.
mai multe
publicat la 29.10.2013
Set de 10 forme pentru briose
Veioza OSVINO, LED
Taietor de pizza
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Unghiera BISALUO
Ciocan pentru carne
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:10
ieri la 08:16
pe 22.08 la 15:04
pe 22.08 la 14:16
pe 22.08 la 09:15
de Caty 3
5 comentarii
de RODIMUR 8
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
vasimur
RODIMUR
Caty 3
4278 puncte
RODIMUR 8
2187 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Rocsi 9
325 puncte
vasimur 4
193 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis cu crema de branza
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.