Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.10.2013
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.
mai multe
publicat la 29.10.2013
Perna ergonomica Karll
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 250 forme pentru briose
Set de 3 boluri Ellenge
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 4 pahare de whisky
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 15:13
de Bucataras 8
la 11:14
ieri la 07:28
pe 16.09 la 07:30
pe 15.09 la 08:23
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
de oanapl 8
5 voturi
4 voturi
gaby_duceag
vasimur
RODIMUR
luminita_31 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mmona 1
Rocsi 9
1210 puncte
oanapl 8
1067 puncte
vasimur 4
213 puncte
RODIMUR 8
154 puncte
mihaelar63 9
117 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis cu crema de branza
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.