
publicat la 22.03.2016
publicat la 29.07.2014
publicat la 09.05.2014
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Pizza pe blat de lipie
Se unge pe toata suprafata lipiei cu ketkup,se asaza dupa bunul plac feliile de rosii,ardeiul,maslinele si salamul pe intreaga suprafata ,se da la cuptor pentru 8-9minute. Se scoate ,se rade cascavalul ,se introduce din nou si se tine panala topirea acestuia.1-2 minute. Se serveste calda....
Pizza de post
Prepararea blatului: In apa calduta dizolvam drojdia zaharul ,uleiul si sarea adaugam faina cat sa iasa un aluat potrivit -lasam sa creasca intr-un loc caldut -intre timp pregatim ingredientele pentru umplutura -pasam bine o rosie adaugam oregano,busuioc sare si piper...