Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 19.10.2012
Se îndepărtează codițele ciupercilor. Se curăță ciupercile de pieliță și se spală, punându-se la scurs într-o strecurătoare mare. Se condimentează bine fiecare „pălărioară” cu sare, piper și usturoi granulat. Apoi, se taie salamul/...
publicat la 11.11.2012
Voturi:35
Voturi:39
Voturi:27
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 4 pahare de whisky
Tava pentru servire Jalz Jalz
Lumanare parfumata
Set de 10 forme pentru briose
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 05:59
de RODIMUR 8
ieri la 13:19
ieri la 11:08
pe 24.09 la 07:11
pe 23.09 la 07:49
4 comentarii
3 comentarii
de laura_n 7
5 voturi
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
Bucataras
Ana_Maria269 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
raus 1
evA 1
carmi26 1
tutututu59 1
Rocsi 9
1451 puncte
RODIMUR 8
1171 puncte
oanapl 8
1007 puncte
vasimur 4
166 puncte
Rahela Velicu 5
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciuperci delicioase la cuptor
Se îndepărtează codițele ciupercilor. Se curăță ciupercile de pieliță și se spală, punându-se la scurs într-o strecurătoare mare. Se condimentează bine fiecare „pălărioară” cu sare, piper și usturoi granulat. Apoi, se taie salamul/...