Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 04.11.2011
Pregatim orezul ca pe pilaf doar ca inainte sa se fiarba de tot se adauga lg de sos soia, se stinge focul si se acopera cu un capac. Intre timp se taie pieptul fasii, se asezoneaza cu condiment de pui si se pune la calit in putin ulei de...
mai multe
publicat la 26.02.2013
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Placa de tocat fata-verso
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 15:04
la 14:16
la 09:15
de RODIMUR 8
ieri la 23:04
de Caty 3
ieri la 22:18
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
Rocsi
RODIMUR
JamilaCuisine 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MotanLaOale 8
1165 puncte
Caty 3
1126 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mihaelar63 9
209 puncte
Sidy 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pui lipicios cu orez salbatic
Pregatim orezul ca pe pilaf doar ca inainte sa se fiarba de tot se adauga lg de sos soia, se stinge focul si se acopera cu un capac. Intre timp se taie pieptul fasii, se asezoneaza cu condiment de pui si se pune la calit in putin ulei de...