Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
bucuresti
Bucataras din 07.05.2011
Se coc ardeii , se curata de coaja si de samburi si se dau prin masina de tocat. apoi se pun la foc mic impreuna cu uleiul si se fierb cam 20 de minute, amestecand mereu cu o lingura de lemn. Cand uleiul este deasupra se stinge focul si se...
mai multe
publicat la 10.09.2011
Dup'-atâta frig și ceață - financiară, iar se arată soarele, de-acum nu iți mai îngheață mâna pe portofel și buzunarele.
Veioza OSVINO, LED
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 2 incaltatoare
Rola de folie pentru prajituri
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 21:36
pe 24.10 la 16:29
pe 24.10 la 11:26
pe 23.10 la 10:34
pe 22.10 la 11:19
3 comentarii
de vasimur 4
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
Rocsi
ionela84 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
alexa_oct 1
Rocsi 9
1219 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Andra_Constantinescu 6
1015 puncte
mirela0911 8
1006 puncte
simona72 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Zacusca de ardei capia
Se coc ardeii , se curata de coaja si de samburi si se dau prin masina de tocat. apoi se pun la foc mic impreuna cu uleiul si se fierb cam 20 de minute, amestecand mereu cu o lingura de lemn. Cand uleiul este deasupra se stinge focul si se...