Blogosfera culinara

CevaBun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Numa' bun de pus pe masa

Fenicul gratinat

Data:02.07.2010

Prea puţin folosit la noi, dar deja prezent în majoritatea supermarketurilor, feniculul este... articol complet

Supă de vită cu tăieţei

Data:02.07.2010

Supa clară de vită cu tăieţei este un adevărat balsam pentru trup şi suflet. Dulceaţa... articol complet

Păstăi de fasole conservate

Data:01.07.2010

Păstăile de fasole, denumite regional fasole verde sau teci, sunt una dintre bucuriile... articol complet

Salam de biscuiţi cu ciocolată

Data:30.06.2010

Dulce şi aromat, salamul dulce din biscuiţi cu ciocolată este o specialitate toscană (Salame... articol complet

Supă cremă de urzici cu telemea şi mentă

Data:29.06.2010

O supă cremă cu gusturi preponderent româneşti: urzici, telemea, mentă, chimen. Un buchet al... articol complet

Macaroane cu brânză

Data:29.06.2010

Macaroanele cu brânză, fel de mâncare săţios şi simplu, sunt cunoscute în toată lumea... articol complet

Caș dulce

Data:28.06.2010

Cașul dulce este o brânză din lapte închegat și scurs de zer. Se poate produce din lapte de... articol complet

Brioşe cu vişine, cireşe sau afine

Data:28.06.2010

Moi şi pufoase, dulci şi acrişoare, brioşele cu vişine (cireşe sau afine) sunt o desfătare... articol complet

Mazăre conservată pentru iarnă

Data:28.06.2010

Dulce şi săţioasă, mazărea este una dintre bucuriile constante ale vieţii. Pentru a vă... articol complet

Bruschetta cu hribi

Data:28.06.2010

Bruschetta con funghi porcini (tartina cu hribi) este o gustare caldă cu adevărat specială.... articol complet

Salată crocantă de păstăi picante cu susan

Data:27.06.2010

O gustare vegetariană, picantă şi focoasă, aromată şi hrănitoare. O reţetă chinezească... articol complet

Ciorbă de pui à la grec

Data:27.06.2010

Începând cu secolul al XVIII, odată cu apariţia domnitorilor străini, impuşi de către... articol complet

Castraveţi muraţi de vară

Data:26.06.2010

O reţetă de vară,  menită să utilizeze castraveţii ce se pregătesc să dea în copt şi... articol complet

Lichior de zmeură sau mure

Data:26.06.2010

Fructele de pădure, cu parfumul lor unic şi dulceaţa acrişoară, sunt o minunată bază... articol complet

Linguini integrale cu dolvecei şi roşii uscate la soare

Data:25.06.2010

O reţetă ce cucereşte prin simplitate şi rafinament. Dolvecei şi roşii uscate la soare,... articol complet

Mâncare florentină din burtă de vită

Data:25.06.2010

Mâncărurile din burtă de vită sunt relativ rare în Europa şi au apărut în locurile care... articol complet

Dulceaţă de caise

Data:25.06.2010

Dulce acrişoară, discret parfumată, dulceaţa (sau gemul) de caise este simplă de preparat... articol complet

Salata Shopska

Data:24.06.2010

Salata etalon a Bulgariei, Shopska, este asemănătoare cu salata grecească şi confundată... articol complet

Plăcintă cu mere

Data:24.06.2010

Plăcinta cu mere, cunoscută în unele  oraşele transilvane – în mod eronat – ca... articol complet

Musaca de miel cu vinete si cartofi

Data:24.06.2010

Din Orientul Mijlociu şi până la Budapesta, o mireasmă unică înfioară Balcanii:  mirosul... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]