Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Tempura de/cu legume

Data:23.01.2014

Cuvântul care guvernează o tempura de legume e “ușor”. Aluat ușor, amestecat... articol complet

Ce-ți doresc eu ție, frunză de gulie

Data:22.01.2014

“Au murit doi oameni valoroși și tu postezi…gulii”, mi-a reproșat aseară o... articol complet

Gălbenuș fript

Data:21.01.2014

Doamna mea nu mănâncă albușul ochiurilor. Mănâncă în schimb gălbenușul. N-are o... articol complet

Paté din ficat de pui

Data:20.01.2014

Paté sau pateu, cum zice la DEX. Mie-mi convine oricum, atâta vreme cât îl fac eu sau e... articol complet

Clătite cu măsurători

Data:17.01.2014

Clătitele, minuantă invenție care le dă de furcă multor începători (sau avansați, în... articol complet

Rulou de curcan cu hribi

Data:15.01.2014

Poate părea complicat (ca multe alte lucruri prin bucătărie) dar de fapt e foarte simplu să... articol complet

Omletă cu ricotta

Data:14.01.2014

Nu mi-am propus să devin regele omletelor sau promotorul lor no1 pe internet. Totuși, se... articol complet

Frigărui de pui marinate

Data:13.01.2014

Când cumpăr carne în caserolă, adică ambalată de procesator, sunt mai mereu încurcat de... articol complet

Altfel de ardei umpluți

Data:10.01.2014

Am făcut zilele trecute această supă de vită, pe oase, carne și legume. Prin... articol complet

Supă de vită

Data:08.01.2014

Supă simplă, extrem de simplă. Și foarte bună. Și ușor de făcut. Și puțin altfel.... articol complet

Tort din biscuiți

Data:07.01.2014

După Sărbători poți să te trezești înconjurat de biscuiți, fursecuri, capete de cozonac,... articol complet

Câteva secrete pentru un tiramisu bun

Data:06.01.2014

Am mai postat despre tiramisu (rețeta e aici) dar n-am insistat prea mult asupra unor detalii... articol complet

Mușchi de porc cu sparanghel

Data:03.01.2014

Am plănuit mâncarea asta (nu neapărat în această formă) în urmă cu patru zile, când am... articol complet

Pecan krantz

Data:02.01.2014

Motivul pentru care am început să gătesc, motivul pentru care era cât pe ce să dau foc caei... articol complet

Ciorba de burtă a doamnei Hădean

Data:31.12.2013

În familia noastră, ciorba de burtă-i un capitol foarte clar: se face o dată pe an (înainte... articol complet

Burger@home

Data:30.12.2013

Nu-s niciodată mulțumit de oferta de burgeri de pe piață (lanțurile fast food oferă... articol complet

Omletă pufoasă cu brânză de capră

Data:29.12.2013

“Omletă pufoasă” ar trebui să fie pleonasm dar nu-i. Pentru că în limba și-n... articol complet

Limbă de vită cu sos roșu

Data:28.12.2013

Gătesc limbă de 2-3 ori pe an și-mi place atât de mult încât mă întreb de fiecare dată... articol complet

Porc copt încet

Data:24.12.2013

Pentru cursul de săptămâna trecută am făcut o ruladă de porc asemănătoare cu acesta dar... articol complet

Terină de măr

Data:23.12.2013

Mărul și Crăciunul sunt cumva de nedespărțit în istoria noastră culinară. E mai bine... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]