Retete fara secrete
Ouă umplute
Data:05.01.2015În ceea ce mă privește, ouăle umplute sunt o mâncare degeaba în 99% din cazuri. […]... articol complet
Mâncăruri vegetariene de început de an
Data:02.01.2015“Mamă, tată, mă fac vegetarian” sună încă în urechile multor români ca... articol complet
Meniu de Revelion
Data:30.12.2014Unii dintre noi vor petrece noaptea dintre ani acasă, la prieteni ori la rude. De […] The... articol complet
Pork rack
Data:23.12.2014Mi-e greu să traduc pork rack. Să fiu sincer, mi-e imposibil să o fac, așa […] The... articol complet
Piure de linte roșie
Data:08.12.2014Lintea se găsește oarecum pe toate drumurile, e ieftină, e o sursă bună de proteine și e... articol complet
Discursul meu de aseară
Data:27.11.2014Ieri am vorbit la Food Bloggers Conference, prima întâlnire de anvergură dedicată bloggerilor... articol complet
Păstrăv afumat cu cetină
Data:25.11.2014Pentru rețeta aceasta ai nevoie de 1 păstrăv (350-400 g), cetină de brad mărunțită (1... articol complet
Două rețete de chiftele marinate
Data:21.11.2014Promiteam încă de ieri să vă dau rețetele de chiftele marinate rezultate din întâlnirea... articol complet
Bunici de duminică
Data:20.11.2014Ce pot face două bunicuțe cărora le-au plecat de curând copiii și nepoții de pe lângă... articol complet
Food bloggers conference
Data:19.11.2014Simt nevoie unei astfel de întâlniri încă de acum patru ani. E posibil totuși să nu fi fost... articol complet
Idei pentru micul dejun
Data:17.11.2014M-am împrietenit cu micul dejun abia acum opt ani (aproape opt ani), după ce am renunțat la... articol complet
Cremă de mazăre cu mentă și busuioc
Data:12.11.2014Cumva, mazărea reușește să lege bine aroma mentei cu cea a busuiocului. Nu știu cum se... articol complet
Friptură de miel în 15 minute
Data:04.11.2014Chiulota e o parte din pulpa din spate a mielului/berbecuțului. E o bucată destul de fragedă... articol complet
Porc presat
Data:28.10.2014Aș avea curaj să pun acest fel (nu neapărat în această formă) în meniul unui pub cu... articol complet
Cotlet de miel în panko
Data:22.10.2014Panko e un pesmet cu granulație mare, crocant și plăcut la atingere. Are aparența unor fulgi... articol complet
Berbecuț pe frigare
Data:20.10.2014Ca să nu avem discuții, nu vorbim acum despre un berbecuț întreg, pus pe un proțap și fript... articol complet
Confit de porc, cartofi pai, sos de pătrunjel
Data:16.10.2014Nu-i prima dată când admit că îmi place porcul. Totuși, pare că se schimbă ceva și nu mă... articol complet
Spaghetti cu sos de roșii
Data:13.10.2014Mi-e poftă de paste și, oricât de bune ar fi pastele proaspete, aș prefera să mănânc... articol complet
T-bone de vițel la jar
Data:07.10.2014T-bone, o bucată de vită sau vițel reprezentată de un os în forma literei “T”... articol complet
Toamna-n ceaun
Data:06.10.2014Ceaunul din fontă e unul dintre “instrumentele” mele preferate. Fundul rotunjit... articol complet