Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Ouă umplute

Data:05.01.2015

În ceea ce mă privește, ouăle umplute sunt o mâncare degeaba în 99% din cazuri. […]... articol complet

Mâncăruri vegetariene de început de an

Data:02.01.2015

“Mamă, tată, mă fac vegetarian” sună încă în urechile multor români ca... articol complet

Meniu de Revelion

Data:30.12.2014

Unii dintre noi vor petrece noaptea dintre ani acasă, la prieteni ori la rude. De […] The... articol complet

Pork rack

Data:23.12.2014

Mi-e greu să traduc pork rack. Să fiu sincer, mi-e imposibil să o fac, așa […] The... articol complet

Piure de linte roșie

Data:08.12.2014

Lintea se găsește oarecum pe toate drumurile, e ieftină, e o sursă bună de proteine și e... articol complet

Discursul meu de aseară

Data:27.11.2014

Ieri am vorbit la Food Bloggers Conference, prima întâlnire de anvergură dedicată bloggerilor... articol complet

Păstrăv afumat cu cetină

Data:25.11.2014

Pentru rețeta aceasta ai nevoie de 1 păstrăv (350-400 g), cetină de brad mărunțită (1... articol complet

Două rețete de chiftele marinate

Data:21.11.2014

Promiteam încă de ieri să vă dau rețetele de chiftele marinate rezultate din întâlnirea... articol complet

Bunici de duminică

Data:20.11.2014

Ce pot face două bunicuțe cărora le-au plecat de curând copiii și nepoții de pe lângă... articol complet

Food bloggers conference

Data:19.11.2014

Simt nevoie unei astfel de întâlniri încă de acum patru ani. E posibil totuși să nu fi fost... articol complet

Idei pentru micul dejun

Data:17.11.2014

M-am împrietenit cu micul dejun abia acum opt ani (aproape opt ani), după ce am renunțat la... articol complet

Cremă de mazăre cu mentă și busuioc

Data:12.11.2014

Cumva, mazărea reușește să lege bine aroma mentei cu cea a busuiocului. Nu știu cum se... articol complet

Friptură de miel în 15 minute

Data:04.11.2014

Chiulota e o parte din pulpa din spate a mielului/berbecuțului. E o bucată destul de fragedă... articol complet

Porc presat

Data:28.10.2014

Aș avea curaj să pun acest fel (nu neapărat în această formă) în meniul unui pub cu... articol complet

Cotlet de miel în panko

Data:22.10.2014

Panko e un pesmet cu granulație mare, crocant și plăcut la atingere. Are aparența unor fulgi... articol complet

Berbecuț pe frigare

Data:20.10.2014

Ca să nu avem discuții, nu vorbim acum despre un berbecuț întreg, pus pe un proțap și fript... articol complet

Confit de porc, cartofi pai, sos de pătrunjel

Data:16.10.2014

Nu-i prima dată când admit că îmi place porcul. Totuși, pare că se schimbă ceva și nu mă... articol complet

Spaghetti cu sos de roșii

Data:13.10.2014

Mi-e poftă de paste și, oricât de bune ar fi pastele proaspete, aș prefera să mănânc... articol complet

T-bone de vițel la jar

Data:07.10.2014

T-bone, o bucată de vită sau vițel reprezentată de un os în forma literei “T”... articol complet

Toamna-n ceaun

Data:06.10.2014

Ceaunul din fontă e unul dintre “instrumentele” mele preferate. Fundul rotunjit... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]