Retete fara secrete
Cronică de restaurant: Hanul dacilor
Data:19.03.2010Aseară am fost invitat la cină de un amic. Locul ales de amicul meu-restaurantul Hanul dacilor... articol complet
Tagliatelle cu feta și roșii uscate la soare
Data:18.03.2010Roșiile uscate la soare sunt un dar de la Dumnezeu. Pot aduce strălucirea într-o banală... articol complet
Miel umplut. Coproducţie cu casa de filme “mama Hădean”.
Data:16.03.2010De Paşti umplem mielul. De fapt, doar o jumătate, cealaltă jumătate se transformă în... articol complet
Drob să fie
Data:16.03.2010Tot ca ieri, din amintiri. Abia ce am ajuns acasă după o zi de alergătură, între timp au... articol complet
Găina cu slănină
Data:15.03.2010Tocmai m-am mutat, încă nu am internet acasă și nici aparat foto (Altex m-au chemat să-l iau... articol complet
Tarot, the beginning of a beautifull friendship
Data:13.03.2010Am ajuns la Cluj după o călătorie mult prea lungă pe calea ferată. Nu m-am plictisit,... articol complet
Supă cremă de spanac cu ochiuri “românești”
Data:12.03.2010Spanacul e o frunză plină de virtuți. Pe care le pierde repede dacă nu-i tratat cu atenție.... articol complet
Bruschette cu pastă de brânză și măsline
Data:11.03.2010Dan Cherecheș e un prieten din Baia Mare care-mi citește blogul. Mi-a trimis acum două zile... articol complet
Pastă de năut și linte
Data:10.03.2010Năutul și lintea sunt folosite de…multă vreme. Știu sigur că lintea, de exemplu, era... articol complet
Supă cu ghimbir și paste din orez
Data:09.03.2010Ieri am făcut doup feluri de mâncare (adică felul unu și felul doi, cum ar veni) din... articol complet
Pită cu oloi de ruje
Data:08.03.2010Dragii mei, postarea de azi nu-i atât cu mâncare cât e cu amintiri. A postat Bucătar Maniac... articol complet
Un grătar atât de simplu…
Data:06.03.2010Ce poți face într-o dimineață de Sâmbătă cu două bucăți de cotlet? Poți să le masezi... articol complet
Ce mai “răsfoiesc” la micul dejun
Data:05.03.2010Bună să vă fie inima, dragii mei. Nu știu cum faceți voi, dar vă pot spune cum fac eu... articol complet
Mix de ciuperci cu sos de Brie
Data:04.03.2010Ieri am făcut ciuperci cu sos de Brie, o brânză franțuzească, mucegăită fin la... articol complet
Tocană de ceafă
Data:03.03.2010Nu-s un mare fan al cefei de porc dar nici nu mă apucă sfiala în fața unei bucăți... articol complet
Antricot cu ciuperci
Data:02.03.2010E a doua săptămână fără camera foto. Azi merg să mă cert cu cei care-s responsabili... articol complet
Bucătăria lui Mircea Groza (9): Ketch-up de casă
Data:27.02.2010Dragii mei, probabil știți, lipsesc din localitate. Asta nu înseamnă că trebuie să... articol complet
Cremă de gulii și țelină, cu semințe de dovleac
Data:26.02.2010Scurt, simplu, gustos. Nu te saturi cu ea dar poate constitui deschiderea unui prînz cu patru... articol complet
De mâncat pe pâine
Data:25.02.2010Ieri am petrecut 15 ore în mașină, spre Iași, la Iași și înapoi la Cluj. Motiv pentru care... articol complet
Cotlet cu varză acră ca la noi, în Norvegia
Data:24.02.2010Acum câteva săptămâni m-au căutat prietenii de la TVR și m-au rugat să gătesc oarece... articol complet